Relaxeaza-te in stil grecesc pe terasa noastra

Perfect pentru o zi torida de vara

Va asteptam sa va relaxati in zilele calduroase de vara in zona terasei si pe frumosul ponton din fata restaurantului Kostas!

Gatim greceste, mancam romaneste!

Sarbatorim savoarea bucatariei grecesti in bucataria noastra cu fructe de mare si peste. Va invitam sa va aduceti aminte de gustul authentic al fructelor de mare gatite in bucatariile grecesti. 

Gustul mediteraneean al creveților proaspeți te ademenește să visezi la vacanță, doar la Restaurant Kostas. Briza și valurile Mediteranei trimit gustul elen în bucătăria noastră.

kostas

La Kostas in fiecare colt vei gasi atmosfera insorita de vara. Incepem weekend-ul cu savori mediteraneene, vinuri aromate si muzica live, intr-o atmosfera tipic greceasca.

Gatim greceste, mancam romaneste! Sarbatorim savoarea bucatariei grecesti in bucataria noastra cu fructe de mare si peste. Va invitam sa va aduceti aminte de gustul autentic al fructelor de mare gatite in bucatariile grecesti. 

Daca va este dor de Grecia, muzica live, atmosfera authentic greceasca, va asteptam la Kostas Restaurant. Creveti, caracatita, calamari, picioare de crab sunt in topul preferintelor clientilor nostri. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Postari recente:

restaurant grecesc

Restaurant Grecesc Kostas

Viziunea noastră este să arătăm restului lumii cât de inovatoare, gustoasă și rafinată poate fi mâncarea grecească. Restaurant Grecesc – Ne inspirăm din masa tradițională

Read More »