La Restaurant Kostas , înghesuială grecească

Va este dor de fructe de mare?  Cele mai gustoase le gasiti la Restaurant Kostas!

Ca termen culinar „crustacee” denumeste animelele marine si de apa dulce care servesc drept alimente (creveti, crabi, langustine, homari, scoici, midii, stridii, calmari, arici de mare, sepii, caracatite etc., dar si melci, raci si broaste).

Dacă întrebi orice medic nutriționist ți se va spune că peștele și fructele de mare conțin mulți nutrienți de care corpul tău are mare nevoie. Se gătesc simplu, sunt mai ușor de digerat de către sistemul digestiv și au mult mai puține elemente dăuntoare față de carnea roșie. Spre deosebire de animalele domestice care sunt crescute și hrănite cu hormoni de creștere, atât de dăunători omului, fructele de mare cresc și se hrănesc liber într-un mediu care nu este controlat, acumulând mulți nutrienți.

Restaurantul Kostas va poate oferi creveti salbatici sau colosali, calamari la gratar sau umpluti cu feta, caracatita, picioare de crab, biban de captura, halibut, cod negru si alte preparate.

Gatim, Simtim Si Iubim Greceste!

Gătim cu drag pentru dumneavoastra, iar meniul este unul traditional pescaresc, in care fructele de mare si pestele proaspat din Marea Egee stau la loc de cinste.

Puteti consuma diverse preparate ,salate,aperitive reci,aperitive calde ciorbe si creme.

Crevetii  sunt sunt unul dintre cele mai populare alimente din categoria fructelor de mare. Datorită faptului că sunt bogati în proteine, dar nu contin multe grasimi saturate, sunt foarte sanatosi si recomandati în orice dieta echilibrata si sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Postari recente:

restaurant grecesc

Restaurant Grecesc Kostas

Viziunea noastră este să arătăm restului lumii cât de inovatoare, gustoasă și rafinată poate fi mâncarea grecească. Restaurant Grecesc – Ne inspirăm din masa tradițională

Read More »